Telli telefoni teel
10:00-19:00 tööpäevadel
10:00-17:00 nädalavahetus

Redleaf rajakaamera Outdoor Club Wild Camera Night vision 4K

175,00
Läbimüüdud
Selgita tasakaalu
Redleaf rajakaamera Outdoor Club Wild Camera Night vision 4K
Kood: B-535216
Pildi andur 8 MP
Video eraldusvõime 3840x2160
Pildi eraldusvõime 20
Ooteaeg 12 kuud
Töötemperatuur from -7°C to +40°C
Veekindel Yes
Garantii 2 aastat

Outdoor Club Wildcamera Night Vision 4K abil saate nüüd salvestada videot 4K-formaadis. Kaamera suudab salvestada tundide kaupa salvestusi 12 kuu ooterežiimi ja IP66 kaitsega. Mälu saab laiendada microSD-kaardiga kuni 256 GB (Class 6 või kõrgem).  

32 GB Micro SD-mälukaart on nüüd standardvarustuses.

Kaamera abil on lihtsam tuvastada, millised loomaliigid rändavad või on asunud elama teatud piirkonnas. See annab teile parema ettekujutuse sellest, kas jahipidamine on teatud piirkonnas soovitatav. Wildcamera-t saab kasutada ka valvekaamerana, et näha, kes või mis käib teie majas ringi, kui teid seal ei ole. Kaamera võimaldab jäädvustada kaadreid 4K-formaadis, nii et saate vajadusel selgeid kaadreid. 

Outdoor Club Wildcamera Night Vision 4K kaameral on reguleeritav salvestusaeg. See võimaldab teil määrata salvestamiseks konkreetsed ajad, näiteks on aktiivne ainult öösel 01:00 kuni 06:00 ja see salvestab pilte, kui on tuvastatud liikumised. Ülejäänud päev on kaamera lihtsalt ooterežiimil.

Tagasihoidliku välimusega kompaktset kaamerat on väga lihtne kasutada. Kui olete tagakaane eemaldanud, saate selle hõlpsasti seadistada 2,4-tollise TFT LCD-ekraani ja navigatsiooni nuppude abil. Seejärel kinnitage see kaasasoleva kinnitusrihma abil puu või posti külge. Samuti võite selle kinnitada kaasasoleva kronsteini ja kruvide abil seinale.  Wildcamera jaoks saab kasutada 8 AA patareid, mille maksimaalne ooteaeg on 12 kuud või kasutada lisavarustusena saadavat 6 V toiteadapterit. Wildcamera on tolmu- ja veekindel, nii et seda saab kasutada ka vihma all või niisketes tingimustes. Kasutage fotode ja videote salvestamiseks MicroSD-kaarti klassiga 6 või kõrgem. Wildcamera on standardselt varustatud 8 MB mäluga.

Eripärad:

  • Sensor: 8 megapikslit
  • Videosalvestus: 4K (3840 x 2160 / 10fps)
  • Pildisalvestus: 20MP (5200 x 3900)
  • PIR-sensorid: 3 sensorit, 20 meetri ulatus ja 125°
  • Reaktsiooniaeg: 0,2 sekundit
  • Kolm tundlikkusrežiimi: madal, keskmine ja kõrge
  • IRDA LED välk: 40 LED-i, ulatus 20 meetrit
  • Salvestuspikkust saab muuta
  • Time-lapse: 1 sekund kuni 24 tundi
  • Võimalus lisada kaadritele aega
  • Täiendav turvalisus PIN-koodiga
  • Sobiv mälukaart: kuni 256 GB microSD-kaart (klass 6 või kõrgem)
  • Sisseehitatud 2,4-tolline TFT LCD ekraan
  • Töötemperatuur: -7°C kuni +40°C
  • Veekindel IP66
  • Aku ooteaeg: 12 kuud
  • Toide: 8 x AA patareid või 6V toiteadapter

1x 4K öönägemiskaamera; 1x 32 GB Micro SD kaart; 1x paigaldusrihm; 1x USB-kaabel; 1x AV-kaabel; 1x laekinnitus; 3 kruvi; 3 pistikut; 1 kuuskantvõti; 1x kasutusjuhend (inglise ja saksa keeles).


Google Reviews Morex.ee Arvustused Morex.ee
4.7
Vladimir
Vladimir
a month ago
Спасибо очень доволен покупкой. Сначало заказал не тот товар девушка консультант все подробно объяснила как зделать возврат и посаветовала что мне нужно. Быстро зделали возврат денег. Ещё раз спасибо.
Austeja
Austeja
a week ago
I recently ordered a massage table to Lithuania and was pleasantly surprised by how fast the shipping was. Not only did it arrive quickly, but the quality of the table exceeded my expectations. Thank you for the excellent service!
Aksels
Aksels
4 months ago
Paldies par preci, ļoti ātra piegāde salīdzinoši ar citiem veikaliem te daudz lētāk var nopirkt preces tpc iesaku visiem šo veikalu Morex.lv
IVI
IVI
3 months ago
Töötan väga palju arvutis, kuna tegelen arvutigraafikaga ning digitaalkunstiga.Algne tool pigistas oma metallservaga kinni kõik reieveenid ning jalsd läksid paiste. Samuti väsis selg,sest tugi lõppes abaluude all.Kõik oli oma olemuselt jäik.Sellele toolile võiksin igaveseks istuma jäädagi ja häda korral und ka lasta kui selja taha surun.Ma ei fikseeri meelega seljatuge mingisse kindlasse tööasendisse vaid jätan vabaks.Kuna keha liigub pidevalt ette-taha, vastavalt liigutustele.Siis on ääretult hea kui selg pole fikseeritud ning saab vabalt õõtsuda. Lisan juurde,et kohale toimetaine on väga täpne, just nii nagu lubatakse.
Aurelija
Aurelija
a week ago
Pirkta bešešėlinė stalinė lempa. Džiaugiuosi pasirinkimu. Pristatymas labai greitas, į Lietuvą per 3dd. viskas veikia puikiai.